Project Vynck – appartement leegmaken en inboedel opruimen

Dit ruim en licht tweeslaapkamer appartement met prachtig zeezicht in Nieuwpoort heeft veel potentieel. Na de verkoop, was het aan ons om de woning klaar te maken voor de geplande verbouwing. Hierbij komt veel kijken: van het appartement leegmaken en uitbreken tot de inboedel opruimen en afvoeren.

Appartement leegmaken

Om het appartement klaar te maken voor de geplande verbouwing, begonnen we met het leegmaken van de woning. Aangezien het appartement diende als tweede verblijf, was het cruciaal om een serene en uitnodigende sfeer te creëren.

Inboedel opruimen en afvoeren

Na het leegmaken van de woning hebben we ook de volledige inboedel opgeruimd en afgevoerd. Meubels, persoonlijke eigendommen en andere spullen werden zorgvuldig verwijderd en afgevoerd in een container, zodat de ruimte volledig vrij kwam voor de aanstaande transformatie.

Appartement uitbreken

Na het leegmaken zijn we overgegaan tot de afbraakwerken van het appartement. Dit omvatte het uitbreken van het toilet, het demonteren van de keuken en het vals plafond. Ook de deuren en houten vloeren werden verwijderd. Op wens van de klant werd de chape behouden als basis voor de nieuwe vloerafwerking. Ook alle ingemaakte kasten en losse kasten en bedden werden verwijderd om de ruimte te optimaliseren en een blanco canvas te creëren voor de nieuwe inrichting. Tenslotte verwijderden we ook de gordijnen en gordijnkasten, waardoor het zeezicht nog beter tot zijn recht komt en het geheel een meer luchtige uitstraling krijgt.

E-book 3 grootste fouten bij verbouwen

Loopt jouw verbouwing niet volgens plan? Misschien maak je een van de meest voorkomende fouten.

Download ons gratis e-book en vermijd de 3 grootste fouten